Sadelergonomi

Den rigtige sadel er det vigtigste bindeled for kommunikationen mellem hest og rytter. Som passioneret rytter fra barndomsben ved jeg, hvor vanskeligt og langtrukken jagten efter den passende sadel for hest og rytter kan være. Utilstrækkelig oplysning, rådgivning og tilpasning får emnet til at blive et mareridt for rytteren, med konsekvenser for helbredet. Jeg er overbevist, at kun en person, der rider selv, forstår, hvilke behov og krav hest og rytter har til en sadel. Igennem mange års erfaring med salg, tilpasning og rådgivning med fokus på service og en løsning på lang sigt, kan jeg hjœlpe dig med at finde den passende sadel.

vi hjælper dig

Leder du efter en sadelmager med erfaring? Vi finder den passende sadel til dig og din hest. Du er velkommen til at kontakte os!

CARO BURMESTER


Umgesattelt opfylder mit ønske om at hjælpe hest og rytter, igennem et helhedskoncept at skabe løsninger og samtidigt at være min passion tro. Jeg arbejder i store dele af Tyskland og Danmark og rådgiver gerne i alle spørgsmål. 

Wanja Blaue & Leonie Blume

Wanja og Leonie er ansvarlige for aftalerne. De besvarer alle henvendelser, koordinerer aftaler og er altid åbne for anmodninger og bekymringer.

Kontoret kan kontaktes på +49 176 65 00 26 38 eller via e-mail på [email protected].

Impressions