Opgaveområder

Jeg hjælper dig med at finde den optimale løsning for dig og din hest. Under sadelanalysen betragter jeg din hest som en helhed, for at få et udførligt overblik over dennes fysiske, muskulære og psykiske forfatning. Hesten fremføres først stående, senere viser målinger af skulderbredde, skuldervinklen og sadellejet, hvilke forudsætninger sadlen skal opfylde for at ligge korrekt på hestens ryg. Afprøvningen i stående og senere i bevægelse med rytteren giver mig de nødvendige oplysninger om pasformen i forhold til hest og rytter.

Jeg vil gerne tale med dig om, hvilke løsninger og ændringsmuligheder der er for den optimale sadel. Jeg rådgiver dig udførligt i alt hvad der vedrører sadler. Spørg, hvis du er i tvivl!


En aftale tager normalt 1,5 til 2 timer. Vi skal bruge en jævn grund samt plads til ridning.

Kontakt / omraader

Jeg tilpasser, sælger og rådgiver i Slesvig-holsten, Hamborg, og store dele af Danmark. Kontakt mig gerne hvis du bor andetsteds.

Inhalte von Google Maps werden aufgrund deiner aktuellen Cookie-Einstellungen nicht angezeigt. Klicke auf “Zustimmen & anzeigen”, um zuzustimmen, dass die erforderlichen Daten an Google Maps weitergeleitet werden, und den Inhalt anzusehen. Mehr dazu erfährst du in unserer Datenschutz. Du kannst deine Zustimmung jederzeit widerrufen. Gehe dazu einfach in deine eigenen Cookie-Einstellungen.

Zustimmen & anzeigen

Kontakt

Carolin Burmester
Ebersteinweg 11

22455 Hamburg | Tyskland


Telefon: +49 176 / 65 00 26 38
[email protected]
www.umgesattelt.com